02/502 96 79

Privacy

GEGEVENSVERZAMELING VAN PERSONEN

Er is via de site toegang tot informatie zonder dat er persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres worden opgegeven.

In uitzonderlijke gevallen, om beter van dienst te zijn, is het mogelijk dat persoonlijke gegevens, contactgegevens worden gevraagd aan de gebruiker. In dit geval, wordt de gebruiker ingelicht. De gegevens worden verwerkt in overeenstemming van de wet van 8 december 1992, betreffende de verwerking van persoonsgegevens. In de praktijk betekent dit dat:

Uw persoonlijke gegevens alleen worden verzameld en verwerkt indien u daarvoor toestemming hebt gegeven. U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te controleren en aan te passen bij eventuele fouten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder van uw gegevens, zijn informatie vind je hieronder.

De regionale verantwoordelijke verbindt zich ertoe om de best mogelijke veiligheidsmaatregelen te treffen en zo te voorkomen dat derden misbruik maken van de persoonlijke gegevens die u hebt achtergelaten.

VERANTWOORDELIJKE BEHANDELEN VRAGEN

Heeft u een vraag of verzoek met betrekking tot de bescherming van de privacy op de site, dan kunt u deze stellen of indienen op het adres dat vermeld staat op de website en per e-mail op info@geldlenen.be

Verzamelen van informatie over de navigatie voor de statistieken

Wanneer u op de site surft, verzamelen de servers automatisch gegevens over:

  • het IP-adres waarmee u bent ingelogd;
  • de datum en tijd van de toegang tot de site;
  • de geraadpleegde pagina’s;
  • het type browser dat u gebruikt,
  • het platform of besturingssysteem dat op uw PC geïnstalleerd is;
  • de zoekmachine en de zoekwoorden die u gebruikt heeft om de site te vinden;

Deze informatie wordt alleen bewaard voor het tellen van het aantal bezoekers op de verschillende onderdelen van de site, zodat deze verbeterd kunnen worden.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2016 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, leningen met een hypothecaire inschrijving, kredietopeningen,hypothecaire leningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer FSMA 108780 A