Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Geniet van Batibouw-condities voor uw renovatielening

25-02-2020

Wilt u uw huis of appartement renoveren, uw raamkozijnen vervangen door deze van de laatste generatie, uw badkamer of een nieuwe keuken vervangen, maar weet u niet hoe eraan te beginnen? Batibouw is zeker de ideale plek om uw ideeën in praktijk om te zetten, om offertes aan te vragen en vooral om van kortingen te genieten!                                 

Tijdens Batibouw kunt u bij Geldlenen genieten van de Salon-voorwaarden van onze financiële partners. Naast de kortingen van bouwbedrijven, geniet u ook nog van een voordeliger tarief voor uw project.

Wilt u concreet weten wat uw rentevoet is en hoeveel uw lening kost?

Door naar onze pagina RENOVATIELENING te gaan, ontdekt u wat het beste tarief is bij onze financiële partners voor uw renovatie. Op deze manier kunt u een simulatie voor uw projecten doen, en ziet u naargelang de gekozen duurtijd uw maandelijkse lasten.

Door te klikken op START AANVRAAG, kunt u uw gegevens invullen, zodat wij u een persoonlijk aanbod kunnen doen die aangepast is aan uw behoeften en uw budget.

Hebt u liever telefonisch contact? Aarzel dan niet om contact op te nemen met David of een collega op 02/502.96.79.

Omdat u thuis goed voelen, belangrijk is!

Tot binnenkort voor meer advies over uw verbouwingskrediet.

Het team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984