Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Motorlening voor de aankoop van een motorfiets

22-05-2020

De laatste jaren is de motorfiets veel meer geworden dan een middel om zich te verplaatsen. Het is uitgegroeid tot een object om te ontsnappen en de vrijheid tegemoet te rijden. Wilt u graag een motorfiets aanschaffen? Geldlenen helpt u met de financiering en een motorlening.

Een beetje geschiedenis: de eerste motorfiets werd geboren in Frankrijk in 1897 en is in de loop der jaren zelfs onmisbaar geworden tijdens de twee wereldoorlogen. Sindsdien is de motorfiets uitgegroeid tot een object van ontsnapping en vrijheid. Scooters dienen om elkaar gemakkelijk te kruisen in de stad en de moto’s op de baan of het circuit.

Beeld uzelf eens in rijdend op een wondermooie Harley Davidson op de prachtige wegen van Europa. Of rustig op uw gemak rondrijdend in onze drukke steden met minder vervoerskosten. Lijkt u dit wat? Geldlenen staat u bij in uw dromen van vrijheid met behulp van een motorlening.

Onze bankpartners hebben de mogelijkheid om u preferentiële tarieven aan te bieden die identiek zijn aan die van een autofinanciering, en dit om de aankoop van uw gemotoriseerde tweewieler toegankelijk te maken.

Hebt u nog geen ervaring met lenen of hebt u veel vragen? Geldlenen is er om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Wat zijn de voorwaarden voor het krijgen van een motorlening bij de aankoop van een motorfiets of scooter? Wat zijn de rentetarieven en mogelijke looptijden?

Afhankelijk van het gevraagde bedrag, is het mogelijk de financiering terug te betalen op een maximum looptijd van 60 maanden. Uiteraard bieden wij u het meest aantrekkelijke tarief aan door de tarieven van onze verschillende bankpartners te vergelijken.

Wij helpen u bij de financiering van zowel de aankoop van een nieuwe als een tweedehands motorfiets.

Bent u klaar om het grote avontuur op twee wielen aan te gaan? Bezoek onze website om online uw motorlening aan te vragen of neem contact met ons op via 02/5029679 voor correct advies!

Zodra we in het bezit zijn van alle informatie die nodig is om uw motorkredietaanvraag te verwerken, zullen we uw mogelijkheden om terug te betalen samen analyseren op basis van uw inkomsten en uitgaven. Natuurlijk past Geldlenen het principe van ‘verantwoordelijk lenen’ toe om u het meest geschikte krediet voor te stellen.

U bent nog maar enkele stappen verwijdert om de trotse eigenaar te zijn van de prachtige Harley Davidson of de mooie Vespa die u betoverde bij het eerste zicht.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984