Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Begin met het plannen van uw volgende vakantieroute met de caravan, camper of motorhome!

15-05-2020

Ahhh de camping, de gedachte eraan doet veel Belgen dromen over vakantie. De gezelligheid, aperitieven met de buren, genieten van de zon, petanquen en geïmproviseerde barbecues, dat is kamperen! Kan ik lenen voor een caravan, camper of motorhome? Natuurlijk!

Maar wat met het comfort dan? Waarom ruilt u uw kampeertent of jaren negentig caravan niet in voor een moderne caravan of camper? Deze droom is nu toegankelijk voor velen van ons dankzij het brede gamma aan modellen aan gevarieerde prijzen die aangeboden worden door de fabrikanten en verkopers, maar ook dankzij de tweedehandsmarkt steeds interessanter wordt.

Uw kredietmakelaar, Geldlenen staat klaar om u te helpen uw wensen voor roadtrips en hiking-momenten in België of in de mooiste landen van Europa te realiseren met een lening voor een caravan, camper of motorhome.

Bent u verleid door de gedachte, maar weet u niet hoe u een lening kunt krijgen voor een caravan of een stacaravan, of wat de voorwaarden zijn om een krediet te krijgen? Hier zijn een paar antwoorden om u te begeleiden.

Of u nu huurder of eigenaar bent, de mogelijke looptijd voor een lening voor een caravan, camper of motorhome, ligt tussen 36 maanden en de maximale terugbetalingsperiode van 144 maanden. 

Het is zowel voor u als voor ons belangrijk om u de ideale formule voor uw caravan- of stacaravanlening aan te bieden. Daarom doen we samen met u een analyse van uw afbetalingsmogelijkheden op basis van uw gezinsinkomen, uw maandelijkse uitgaven en het aantal personen dat u ten laste heeft. Dit om de maandelijkse betaling te kunnen berekenen die bij uw budget past.

Welk tarief kiezen voor mijn camper of caravan? Geldlenen staat te popelen om u de beste voorwaarden aan te bieden en staat voortdurend in contact met haar bankpartners om u de meest aantrekkelijke en actuele tarieven aan te bieden. Ontdek het tarief van vandaag door te klikken op mobilehomelening.

Weet u niet waar u naartoe moet voor uw aankoop? Net als bij de nieuwe en tweedehands auto's, heeft Geldlenen ook een samenwerking ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde caravan- en camperdealers. De samenwerking met deze partners is ook voor u een teken van vertrouwen.

Meer informatie nodig? Ons team van adviseurs beantwoordt graag al uw vragen tijdens een telefoongesprek via 02/5029679 of per e-mail op info@geldlenen.be

De weg is van u! Deel met ons uw vreugde en die van uw familie en stuur ons een foto met u naast uw camper of nieuwe caravan.

We zullen het, met uw toestemming, op onze sociale netwerkpagina’s Instagram en Facebook plaatsen. Want reizen is een belevenis!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984