Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Lening op afbetaling voor onvoorziene uitgaven

03-07-2020

Velen van ons hebben te maken met onvoorziene kosten, of ze nu gerelateerd zijn aan energierekeningen, waterrekeningen, een autopanne, te betalen belastingen of zelfs medische kosten, uw kredietmakelaar GELDLENEN staat klaar om u te helpen met een lening op afbetaling. Zo kunt u zonder enige angst uw brievenbus openen.

De Corona-tijden waarin we momenteel leven, heeft het leven voor enkele onder ons niet makkelijk gemaakt. Met negatieve gevolgen zoals  minder inkomsten, kosten van ziekenhuisopname, verlies van geld na annulering van uw vakantie, enzovoort erbovenop.

Ons team staat klaar om naar u te luisteren, u te adviseren, oplossingen te vinden en het meest geschikte krediet aan te bieden voor uw huidige situatie. Bereken uw kosten en dien uw aanvraag voor uw persoonlijke lening in op onze website of neem contact op via het telefoonnummer 02/5029679 voor persoonlijk advies.

Zodra we in het bezit zijn van alle informatie die nodig is om uw persoonlijke leningsaanvraag te verwerken, zullen we samen uw situatie analyseren, uw behoeften bekijken en uw terugbetalingsmogelijkheden op basis van uw inkomsten en uitgaven bespreken. GELDLENEN streeft ernaar u het meest geschikte krediet aan te bieden voor uw huidige situatie. Wij vragen u om de nodige bewijzen te verzamelen die door de bank zullen worden opgevraagd: het bewijs van uw inkomsten, documenten met betrekking tot de onvoorziene uitgaven (bijvoorbeeld: facturen, onkostennota's, offertes) om zo alle kansen te kunnen benutten en een positief antwoord te krijgen op de aanvraag van een persoonlijke lening.

Omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten, wil GELDLENEN gehoor geven om de juiste lening op afbetaling te vinden die bij u past.

Ons motto: uw makelaar doet het beter dan uw bankier

Bedankt voor uw vertrouwen.

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984