Let op, geld lenen kost ook geld.

Nieuws

Kan is een lening aanvragen voor een nieuwe keuken?

19-06-2020

De keuken is de centrale plaats van uw huis of appartement, waar u uw dagelijkse maaltijden of maaltijden voor de familie kookt. Bent u fan van “Masterchef” en getriggerd door de reclamespots van de grootste keukenfabrikanten in België? Geldlenen helpt u graag bij het ontwikkelen van uw kookkunsten in een nieuwe, volledig uitgeruste en moderne keuken.

Bent u eigenaar van een eigen huis en hebt u beslist welke nieuwe keuken u wilt? Geldlenen biedt u de ideale lening aan voor de aankoop van een nieuwe ingerichte keuken.

Bezoek uw favoriete keukenzaak voor een gepersonaliseerde offerte en houd ons op de hoogte van uw project door het indienen van uw leningaanvraag voor een nieuwe keuken op onze website www.geldlenen.be of bel ons op 02/5029679. Ons team van adviseurs staat tot uw dienst.

Weet u niet waar u terecht kunt voor de aankoop van uw keuken? Onze diensten verwijzen u graag door naar één van onze handelspartners.

Maar u zit misschien nog met vragen zoals : “Kan ik mijn keuken financieren? Aan welk tarief kan ik een lening voor mijn keuken krijgen?”

Het is van belang dat u de capaciteit hebt om uw lening voor uw keuken terug te betalen zonder uw budget te belasten of om krap bij kas te zijn. Daarom analyseert Geldlenen uw aanvraag door een berekening van uw inkomsten en uitgaven te doen, om u zo de ideale financiering aan te bieden, namelijk om u een verantwoorde lening aan te bieden.

Met de hulp van onze financiële partners bieden wij u het meest aantrekkelijke tarief.

Na het analyseren van uw leningsaanvraag voor uw nieuwe keuken, zullen we onze bank contacteren om een beslissing te krijgen.

U hoeft niet meer te dromen, uw keukenlening is in goede handen, en de lekkere geuren vanuit de keuken kunt u bijna ruiken!

Na de goedkeuring van uw lening voor uw keuken vragen wij u om ons volgende documenten te sturen voor de afronding van uw krediet:

  • kopie ID-kaart van alle ontleners
  • bewijs van alle inkomsten (loonfiches en/of bankuittreksels)
  • bestelbon of factuur van uw keuken. 
  • Het is mogelijk dat er nog andere documenten worden opgevraagd naargelang de situatie.

Hierna stellen wij u een datum voor om een afspraak te maken voor de ondertekening van het kredietcontract, en om vervolgens het geld over te maken op uw bankrekening.

We hebben slechts één wens, dat u tevreden bent met onze diensten, en dat we u kunnen helpen om uw droom te realiseren. We vragen u daarom om ons een foto te sturen van uw nieuwe keuken, die we graag zullen delen met uw toestemming op onze sociale media Facebook en Instagram.

Smakelijk!

Team Geldlenen

Let op, geld lenen kost ook geld.

Copyright © 2020 Geldlenen. Alle rechten voorbehouden. | Privacy
© fsdgroup bvba - Kredietmakelaar voor leningen op afbetaling, kredietopeningen en autoleningen.
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke kredietmakelaar erkend door de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie onder nummer 212267 - BE 820.116.984
© fsdgroup bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij het FSMA - Autoriteit voor financiële diensten en markten - onder het nummer 0820 116 984